Terapie Energetica

Terapie REIKI

Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci "energia universala" (rei = spirit, universal; ki = energie)Experimentele științifice efectuate in anii '90 au dovedit ca in jurul mainilor practicantilor Reiki apar emisii electromagnetice pe frecvente care nu sunt evidentiate si la persoanele neinitiate. Termoinvestigatiile dovedesc un camp termic mult mai intens (cu cateva grade celsius) si mai egal dupa initierea in Reiki. 
Fotografiile Kirlian arata modificari majore in campul electromagnetic al mainilor celor initiati in Reiki, cu o crestere a emisiiei electromagnetice pe toate frecventele spectrului luminos. Desi unii autori neinitiati in domeniu au incercat sa nege efectele Reiki-ului, aceste afirmatii s-au dovedit a fi total nesustinute de experienta clinica. Studiile clinice arata evident o ameliorare considerabila a starii de sanatate in majoritatea covarsitoare cazurilor de tratament si vindecare intr-o proportie considerabila.

Ideea de vindecare „prin punerea mâinilor“, măcar ca o simplă mângâiere și gest de compasiune, este arhetipală.
Fondatorul Reiki-ului așa cum îl știm astăzi este Mikao Usui, care a trăit la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX.

BENEFICIILE REIKI
  •  RELAXARE  TOTALA
  • VINDECARE FIZICA
  • VINDECARE EMOTIONALA
  • VINDECARE MENTALA
  • EVOLUTIE SPIRITUALA


Programari
Tel. 0721.536.836
eliza.ie@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu